Swabhawat leergang

In september 2020 start ik in voorlopige samenwerking met Magda Hoogerwerf een bijscholing over de Swabhawat voor yogadocenten en andere belangstellenden. De bijscholing is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en levert 15 punten per jaargang op.

De Swabhawat is het belangrijkste boek van Saswitha, de grondlegger van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. De Swabhawat behandelt leven, denken, handelen, dood en stelt dat het enig onveranderlijke verandering is, dat er in werkelijkheid geen vaste punten, geen zekerheden zijn én dat alle bewustwording de bewustwording van verschillen is. We onderzoeken wat dit betekent voor ons denken en handelen door tijdens de bijeenkomsten gezamenlijk de Swabhawat te lezen en te bespreken.

EN:

  • Waar: Studio Akasha (Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht).
  • Wanneer: vanaf september 2020 t/m juni 2021- 6 bijeenkomsten van 2,5 uur op zondagen of zaterdagen van 10u30-13u00 – precieze data zullen ruim vóór de eerste bijeenkomst bekend worden gemaakt.
  • Een groep bevat 8 tot 10 deelnemers.
  • Kosten: 215 euro.
  • De Swabhawat is nog slechts 2e hands te verkrijgen. Op verzoek leveren we voor 30 euro een fotokopie (is inclusief 15 euro auteursrechten).

Geïnteresseerd? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@quintyoga.nl.